Van der valk hotel
oostzaan-Amterdam

Sponsoren uitgelicht

Wat zou het ICGT zijn zonder sponsoren? Het is belangrijk dat de organisatie al heel lang kan terugvallen op structurele bijdragen van een grote groep van trouwe sponsoren zonder wie het niet mogelijk zou zijn om het ICGT te organiseren. Wij stellen u voor aan Van der Valk Hotel Oostzaan.

Valk Hotel Oostzaan-Amsterdam. Dicht bij het Nederlands erfgoed!

Het ligt er mooi, zo tussen De Zaanse Schans en historisch Amsterdam, het Valk Hotel Oostzaan- Amsterdam. Juist daarom misschien kiezen toeristen graag voor een verblijf in het hotel. Eigenaar en manager Michael van der Valk is maar wat blij met de unieke ligging van het nog jonge hotel. Michael is één van de kinderen van Ben van der Valk die heel lang de exploitatie doet van Hotel van der Valk Akersloot en in wiens voetsporen hij sinds enige jaren is getreden.

“We kregen de kans om op deze hele goede plek een hotel-restaurant neer te zetten. In 2016 was het klaar en ben ik daar begonnen. Het is een modern, maar toch warm hotel geworden en een ideale uitvalbasis voor tripjes naar Nederlands cultureel erfgoed zoals de Zaanse Schans, historisch Haarlem en natuurlijk Amsterdam. Maar je kunt natuurlijk ook prachtig fietsen in het natuurgebied Twiske. Daarnaast bieden we alle faciliteiten voor meetings en events. Je kunt bij ons je bruiloft of verjaardag vieren maar ook een dag vergaderen en- niet onbelangrijk- het is bij ons gratis parkeren.

Ik ben dit jaar voor de tweede keer sponsor geworden van het ICGT, maar nu in grotere hoedanigheid. We gaan namelijk ook een paar teams huisvesten. Dat doen we samen met Hotel Akersloot waar mijn broer Steve de zaken met zijn vrouw Sanne runt. Ik ben zelf ook opgegroeid met het toernooi. Als kind al vond ik het prachtig al die buitenlandse voetballers van het ICGT die in het hotel van ons gezin waren gehuisvest in Akersloot. Tijdens het toernooi ging ik ook altijd kijken bij wedstrijden en natuurlijk ben ik ook regelmatig in de feesttent geweest. Tegenwoordig doen we ook mee aan het bedrijventoernooi. Ik vind het nog steeds een geweldig evenement en ik ben er trots op om medesponsor te mogen zijn van dit unieke feest”.

www.hoteloostzaan-amsterdam.nl