Uitgeestonline.nl

UitgeestOnline.nl: sponsor en mediapartner van het ICGT

Binnen een jaar een stempel drukken op het nieuws uit Uitgeest en omstreken? Laat dat maar aan UitgeestOnline.nl over. Binnen een jaar tijd is deze website al niet meer weg te denken uit Uitgeest. Met nieuws voor en door Uitgeesters. En het mooie is: de komende drie jaar is UitgeestOnline.nl sponsor en mediapartner van het ICGT. Hoog tijd voor een interview met oprichtster Anita Webbe.

uitgeestonline.nl sponsor ICGTUitgeestOnline.nl is vorig jaar opgericht door Anita en haar collega Marianne Jonker. Op het ICGT zijn de dames zeker geen onbekenden: al jaren vliegt het duo tijdens het toernooi van het ene naar het andere veld. Om mooie foto’s te maken van wedstrijden, voor een kijkje achter de schermen én voor mooie interviews met een van de vele vrijwilligers die het ICGT rijk is. Ook dit jaar zijn Anita en Marianne weer van de partij op het ICGT. Hoe kan het ook anders, als sponsor en mediapartner van het toernooi.

“We zijn sponsor geworden om UitgeestOnline.nl extra goed onder de aandacht te brengen”, vertelt Anita. “Inmiddels bestaan we een jaar en we willen ons snel door ontwikkelen. En welk podium om meer naamsbekendheid te genereren is beter dan het ICGT? Uitgeesters dan dit wordt het niet. We dragen het ICGT een warm hart toe.”

Hart voor Uitgeest waar iedereen zijn verhaal kan doen

Anita en Marianne dragen ook Uitgeest in het geheel een warm hart toe. Met UitgeestOnline.nl willen ze Uitgeesters een gezicht geven. “We willen de verbintenis zijn tussen verenigingen en de gemeente aan de ene kant en de samenleving aan de andere kant”, aldus Anita. “Laten zien wat er speelt in het dorp, organisaties met mensen verbinden, daarvoor is ons platform. Bij UitgeestOnline.nl kan iedereen zijn verhaal doen.”

Vanuit die passie zijn Anita en Marianne overal bij. “De evenementen zijn het leukst”, vertelt Anita. “Denk aan de kermisloop, het deunen en natuurlijk het ICGT. We willen overal bij zijn. Tijdens het ICGT willen we niet alleen de sport in beeld brengen, maar ook de mensen. We personaliseren het graag: Achtergrondverhalen maken, vrijwilligers in beeld brengen. Kortom: het evenement een gezicht geven, want het zijn de mensen die dit evenement mogelijk maken.”

Platform UitgeestOnline.nl

Iedereen kan zijn verhaal kwijt op UitgeestOnline.nl vertelt Anita. Ze roept daarom personen, stichtingen, verenigingen maar ook bedrijven op om van zich te laten horen. “We willen dat iedereen zijn of haar weg vindt naar onze website, om met informatie te komen waar wij iets moois van kunnen maken. Voor een volwassen medium is UitgeestOnline.nl heel laagdrempelig. Daarom komen we eind april ook met een App, zodat men ons nog makkelijker kan vinden.”

Als ICGT boffen we maar me zo’n mooie sponsor en goede mediapartner. Wij kijken alweer uit naar de mooie reportages en foto’s die UitgeestOnline.nl tijdens het ICGT zal schieten.