Sponsormogelijkheden

Wij werken met c.a. 250 vrijwilligers en er gaan maanden aan voorbereiding aan vooraf. Maar om ieder jaar weer een succes te kunnen maken van het ICGT hebben wij u als sponsor nodig! In ruil voor uw financiële ondersteuning is dit de ideale gelegenheid om uw bedrijf in de spotlights te zetten. Het ICGT trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers. Daarnaast is er veel publiciteit rondom het toernooi. U kunt uw bedrijf promoten op het fantastische LED scherm tijdens het toernooi en met een advertentiebanner op www.icgt.nl. Op onze website en social media kanalen hebben wij alleen al tijdens het pinksterweekend duizenden bezoekers. Naast al het bovengenoemde vindt u onderstaand een overzicht van alle mogelijkheden:

De organisatie gaat graag de samenwerking met u aan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marloes Jongejans via sponsoring@icgt.nl

Het Internationale Cor Groenewegen Toernooi: Een toernooi voor spelers tot 20 jaar met teams van internationale top clubs, waarbij FC Uitgeest als gastclub ook tot het deelnemersveld behoort. Het ICGT wordt al sinds 1985 gehouden, en keert jaarlijks terug tijdens de pinksterdagen op het terrein van FC Uitgeest. De laatste jaren is het deelnemersveld constant sterk. Wij hebben voorgaande edities topclubs zoals Benfica, Torino, Espanyol, Panathinaikos, Liverpool, AZ en Ajax mogen verwelkomen.  De organisatie van het ICGT heeft de ambitie om dit niveau minimaal te handhaven en mogelijk te overtreffen. Naast het voetbal op hoog niveau zijn er in de loop der jaren diverse toernooien aan dit weekend toegevoegd.

Het pinksterweekend wordt afgetrapt met het inmiddels zeer populaire ICGT Bedrijventoernooi: Het leukste en goedkoopste bedrijfsuitje van de IJmond waaraan jaarlijks ook veel van onze sponsoren deelnemen. Ook zijn er de Clubavond en het 2-daagse Arie Bonkenburg Toernooi met een deelnemersveld wat bestaat uit diverse teams van clubs uit de regio.

Buiten het voetbal om staat dit toernooi in Uitgeest en omstreken ook bekend om de gezelligheid in de feesttent! 3 avonden feest met live muziek van diverse bands en DJ’s.