WEA accountants & Adviseurs

Sponsoren uitgelicht

Wat zou het ICGT zijn zonder sponsoren? Het is belangrijk dat de organisatie al heel lang kan terugvallen op structurele bijdragen van een grote groep van trouwe sponsoren zonder wie het niet mogelijk zou zijn om het ICGT te organiseren. Wij stellen u voor aan WEA Accountants en Services:

Het is al lang geleden dat bedrijven nauwkeurig en met de hand geschreven alle cijfertjes  ten aanzien van inkomsten en uitgaven in grote met de hand beschreven boeken bij moesten houden. Die tijd is voorbij. Vandaag de dag gaat boekhouden veelal digitaal. Voor ondernemers en particulieren niet alleen een heerlijke “ontzorging” maar ook een middel om up to date geïnformeerd te zijn over de eigen financiële situatie.

Erwin Bakkum van WEA vertelt: “We doen echter meer dan boekhouden alleen. We adviseren ook ondernemers zoals in het midden- en kleinbedrijf en de veehouderij. Soms spelen we ook een rol bij overnames en treden we op als mediator bij geschillen tussen bedrijven. We zijn niet specifiek een Uitgeester bedrijf, we hebben ook een vestiging in Middenmeer. Als Uitgeester zit het ICGT in mijn DNA. Al heel lang kom ik er vier dagen met Pinksteren maar de zondagmiddag is en blijft mijn favoriet. Dan kom ik echt zoveel bekenden tegen, niet normaal. Voor ons bedrijf geeft het een goed gevoel om zo’n mooi evenement te mogen sponsoren. En… op vrijdagmiddag doen we natuurlijk met het bedrijventoernooi mee. Kijken we echt naar uit.“

www.weanoordholland.nl