Media Meadows

Sponsor Uitgelicht.

Wat zou het ICGT zijn zonder sponsoren? Het is belangrijk dat de organisatie al heel lang kan terugvallen op structurele bijdragen van een grote groep van trouwe sponsoren zonder wie het niet mogelijk zou zijn om het ICGT te organiseren. Wij stellen u voor aan Media Meadows:

Media Meadows en Media Sheadows hebben een groen geel hart!

Jacob Groen is een echte FC Uitgeester. Vader van oud-speler Paul Groen en Thomas Groen en  actief in de Business Club van FC Uitgeest. Daarnaast leverde Jacob Groen een belangrijke bijdrage aan de grote voetbalveiling waar geld mee werd opgehaald om een kleedvoorziening voor de jeugd te realiseren.

Vooral is Jac2jacobgroenlageresolutieob ondernemer. Hij is sinds tien jaar eigenaar van een succesvol bedrijf in media business namelijk Media Meadows. Het bedrijf biedt een compleet pakket aan mediaservices voor grote bedrijven, kleine bedrijven of particulieren.  Daarnaast biedt het vakkundige ondersteuning en advisering als het gaat om allerlei uitingen van Public Relations, sponsoring, eventmanagement en mediaopleidingen. Maar u kunt ook gewoon terecht voor een personeelsadvertentie of een huis-aan huisfolder.

Daarnaast bestaat sinds enige jaren zijn bureau Media Sheadows dat in een snel veranderende wereld van communicatie gespecialiseerd is in advisering in het totale pakket van media activiteiten voor uw bedrijf of instelling.

Jacob Groen is al jarenlang een trouwe sponsor van het ICGT. Het internationale karakter van het toernooi past ook bij nieuwe ontwikkelingen van het bedrijf want steeds vaker krijgt het opdrachten uit het buitenland. Sponsor is Jacob vooral omdat hij Uitgeester is en zich ook zo voelt. “Het is ieder jaar weer een prachtig evenement waar het hele dorp voor uit loopt en waar jonge Uitgeester voetballers de kans krijgen om te spelen tegen clubs met namen als Liverpool, Celtic of Torino. Dat is toch geweldig en daarom ondersteun ik het toernooi van harte”.

Jacob Groen, een Uitgeester ondernemer die op zondag de thuiswedstrijden van zijn club bezoekt in een groen- geel colbert met een winst en verlieskant. Eigenlijk onzin want met Jacob en Media Meadows en Shaedows kun je alleen maar winnen!

Voor meer informatie over Media Meadows gaat u naar www.mediameadows.nl

.Media meadows