Kasius Autoschade

Sponsoren uitgelicht

Wat zou het ICGT zijn zonder sponsoren? Het is belangrijk dat de organisatie al heel lang kan terugvallen op structurele bijdragen van een grote groep van trouwe sponsoren zonder wie het niet mogelijk zou zijn om het ICGT te organiseren. Wij stellen u voor aan Kasius Autoschade Service.

 

KASIUS AUTOSCHADE SERVICE

Jaren heeft hij in Uitgeest gewoond en sinds 2011 is hij met zijn bedrijf sponsor van het ICGT: Cor Webbe. Cor is sinds 2001 directeur en grootaandeelhouder van de Reco Autoschade Groep met vestigingen door het gehele land, waaronder Kasius Autoschade in Velserbroek.

Cor Webbe

foto: Vincent Bloothoofd VJPhoto

Het bedrijf is de laatste jaren flink gegroeid en heeft op dit ogenblik elf vestigingen door het gehele land. Het bedrijf is volgens Cor vooral sterk in service. “het is al vervelend genoeg als je schade hebt aan je auto en dan is het lekker als er een bedrijf is die dat hele gedoe een stuk makkelijker maakt. Wij bieden bijvoorbeeld een goede haal- en brengservice, mogen schade herstellen voor alle verzekeringsmaatschappijen en je krijgt bij ons gegarandeerd een goede vervangende auto. Nakomen van afspraken en een korte doorlooptijd zijn ook belangrijk. Je wilt weten wanneer je weer over je eigen auto kunt beschikken. Een hoge kwaliteit is vanzelfsprekend. Schadeherstel mag niet leiden tot waardevermindering.

 

Voor FC Uitgeesters is Autoschade Kasius in Velserbroek de dichtstbijzijnde vestiging. Kijk voor de contactgegevens en alle overige vestigingen op de vestigingspagina.

Klantvriendelijkheid, vakmanschap, kwaliteit, scherpe prijzen en nakomen van afspraken zijn het visitekaartje van Kasius Autoschade. Verder biedt Kasius uitstekend vervangend vervoer, gratis haal- en brengservice en directe (financiële) afhandeling met de verzekeraars. Ofwel voor iedereen een oplossing op maat!

“Ik ben al lang een echte voetballiefhebber en kom elk jaar kijken naar het toernooi. Ik vind het een uniek evenement waar het hele dorp naar uitkijkt. Toen ze me dan ook vroegen om sponsor te worden heb ik geen moment geaarzeld. Op deze wijze kan ik ook een bijdrage leveren aan het in stand houden van dit mooie gebeuren”. Cor Webbe, een sympathieke sponsor van het ICGT.

Kasius2