Jonker Installatietechniek

Sponsoren uitgelicht

Wat zou het ICGT zijn zonder sponsoren? Het is belangrijk dat de organisatie al heel lang kan terugvallen op structurele bijdragen van een grote groep van trouwe sponsoren zonder wie het niet mogelijk zou zijn om het ICGT te organiseren. Wij stellen u voor aan Technische Installaties Jonker BV:

Technische Installaties Jonker BV

Het zal niemand ontgaan. De wereld verandert in rap tempo als gevolg van de digitale revolutie. Een mooi voorbeeld is internet of things. Dat wil zeggen dat er slimme en praktische oplossingen ontstaan door middel van het met elkaar verbinden van technieken. Een voorbeeld is betalen met je smartphone.

Pieter Jonker, directeur eigenaar van het gelijknamige bedrijf, is zich heel bewust van de veranderingen en de mogelijkheden die de nieuwe technieken bieden. Zijn bedrijf, dat toch al veelzijdig is omdat het een breed assortiment aan producten en diensten biedt voor in- en buiten huis, is zich daarom gaan specialiseren in toepassingen die de nieuwe technologie mogelijk maken.

Zo kunt u bij hen bijvoorbeeld terecht voor “domotica”. Een moeilijk woord maar het staat voor slimme digitale toepassingen in uw huis zoals bijvoorbeeld het bedienen van licht en verwarming via uw smartphone. Maar ook kan de digitale techniek gebruikt worden om, in het kader van het zogenaamde “levensloop bestendig wonen”,  ouderen langer, veiliger maar ook gezonder zelfstandig te laten wonen.

Om een vertrouwde uitvoering te waarborgen is het bedrijf inmiddels gecertificeerd en hebben medewerkers een opleiding tot “comfortinstallateur” gevolgd. Met de kennis die het bedrijf opdoet in het leveren van slimme toepassingen zullen in de toekomst ook andere en nieuwe technieken geleverd kunnen worden.

Zo kun je met recht stellen dat Pieter Jonker een “smart guy” is en zijn bedrijf  klaar voor de toekomst.

Aangepast_toilet (3)jonkerlogo