Assumburg Koeltechniek

Sponsoren uitgelicht

Wat zou het ICGT zijn zonder sponsoren? Het is belangrijk dat de organisatie al heel lang kan terugvallen op structurele bijdragen van een grote groep van trouwe sponsoren zonder wie het niet mogelijk zou zijn om het ICGT te organiseren. Wij stellen u voor aan Assumburg Koeltechniek.

Assumburg Koeltechniek: Een duurzame sponsor van het ICGT.

Vanaf de eerste editie is Assumburg Koeltechniek een steun en toeverlaat voor het ICGT. Het begon in 1986 met een advertentie in het programmaboekje voor vijftig gulden. Daar redden ze het nu niet meer mee. We stellen de directeur Cees van Yperen aan u voor:

“Het moet één van de eerste jaren zijn geweest in de feesttent, toen nog op het oude terrein van VVU, dat de Havenzangers optraden. Daar was ik destijds  helemaal gek van  en de tent puilde uit. Iedereen zong mee en ik voelde zo’n sfeer van  gezellige verbondenheid dat ik bedacht “dit is nu echt het ICGT”. Helaas heb ik zelf nooit mogen meedoen maar via mijn zoon Bart van Yperen weet ik wat een beleving het is om als amateurtje te mogen spelen tegen jongens van gerenommeerde topclubs. De laatste jaren voetbal ik op vrijdagavond met de oude krasse knarren van FC Uitgeest tegen die van Vitesse’22. Dat is voor mij natuurlijk dubbel leuk omdat ik nog met veel van die gasten gevoetbald heb in mijn tijd in Castricum. De andere dagen sta ik langs de lijn en natuurlijk gaan we naar de feesttent. Vooral de zondag is “vaste prik” want dat is voor de mensen van onze leeftijd de gezelligste dag. Rond een uur of zes gaan we dan altijd nasi eten bij mijn zuster Marjon. Nodig ook want anders hou je het echt niet vol.

Cees Showroom AssumburgSinds 2011 ben ik directeur van Assumburg koeltechniek, het bedrijf van mijn zwager Cor Jongejans. Deze startte in 1979 in een bedrijf in koeltechniek en in 1984 ben ik na de MTS daar ook begonnen.

Samen hebben we het bedrijf uitgebouwd tot een prachtige onderneming waar nu 25 man werkt en die behoort tot de vier grootste bedrijven in de branche in Nederland.

Wij hebben meerdere specialiteiten. Bekend staan wij om onze complete supermarktinstallaties, maar ook een kleine bakkerij bijvoorbeeld kunnen wij van alle koeltechniek voorzien. Ook airconditioning voor bijvoorbeeld winkels en kantoorpanden behoort tot onze specialiteiten. Assumburg is dan ook dé specialist in professioneel koelen, vriezen en airconditioning.

Wij zijn vooruitstrevend in het gebruik van de nieuwste technieken. Zo zijn wij één van de eerste koelbedrijven in Nederland die een complete supermarkt hebben gebouwd die draait op CO₂, wat veel milieuvriendelijker is dan de traditionele koudemiddelen.

Daarnaast staan service en kwaliteit bij ons zeer hoog in het vaandel.

Wij willen ons bedrijf op een stabiel niveau te houden, wellicht een kleine groei. Maar door op dit niveau te blijven kunnen we de lijnen kort houden en zo onze service en kwaliteit garanderen.

Wel gaan we met onze tijd mee, gaan we bijvoorbeeld meer processen automatiseren en willen we onze specialiteit op het gebied van CO₂ installaties verder uitbreiden.

Vanaf de eerste editie zijn we hoofsponsor van het ICGT en dat zijn we nog steeds. Eigenlijk net zo betrouwbaar en duurzaam als ons bedrijf is”. Was getekend Cees van Yperen van Assumburg koeltechniek.

Het ICGT is er blij mee.

Voor meer informatie gaat u naar www.assumburgkoeltechniek.nl

AssumburgAirco