Vrijwilligers

Stichting Voetbal Promotie Uitgeest is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich tijdens het ICGT-weekend willen inzetten voor ons toernooi. Vele handen maken nu eenmaal licht werk. Tijdens het ICGT Weekend zetten meer dan 250 vrijwilligers zich in om er een daverend succes van te maken. Heb je interesse in 1 van de onderstaande functies? Stuur een email naar info@icgt.nl  of vul onderstaande contactforumlier in en er word zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan dit fantastische evenement? Op dit moment zijn wij met spoed op zoek naar de volgende mensen:

Op- en Afbouwers
We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om te helpen met op- en afbouwen van de tent en het terrein, voor de volgende dagen:

  • Woensdag 15  mei
  • Donderdag 16 mei
  • Vrijdag 17 mei
  • Dinsdag 21 mei
  • Woensdag 22 mei

Diverse vrijwilligers
De gehele organisatie draait op vrijwilligers. Daarom is er altijd wel iets te doen wat bij jou past. Lijkt het je leuk om je steentje bij te dragen aan het ICGT, maar weet je niet precies waarmee? Laat ons weten wat je leuk lijkt of waar je goed in bent, dan kunnen we jou hulp ook vast ergens goed gebruiken. 

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op: