Je bekijkt nu Teams gezocht! Wim Groen Toernooi (7 tegen 7)

Teams gezocht! Wim Groen Toernooi (7 tegen 7)

UPDATE: er worden nog 3 teams gezocht (vrouwen 30+, heren 35+ en heren 45+). Meld je dus snel aan!

Het Wim Groen Toernooi is een 7-tegen-7 voetbaltoernooi dat plaats vindt tijdens het pinksterweekend als onderdeel van het Internationaal Cor Groenewegen Toernooi (ICGT). Dit toernooi is speciaal bedoeld voor de jongere ouderen (vaders en moeders) die graag een potje voetballen tegen leeftijdsgenoten. De nadruk ligt niet op presteren, maar op recreatief voetballen. Er zijn verschillende leeftijdscategorieën: heren 35+ en 45+, en dames 30+. Bij deze voetbalvorm spelen twee teams van zeven spelers op een half veld tegen elkaar. Ideaal voor teams die geen 11 spelers kunnen opstellen en voor spelers die hun lichaam iets minder willen belasten.

Op het sportcomplex is ook een grote feesttent aanwezig met live-muziek, waar je onder het genot van een drankje de mooie voetbalmomenten kunt bespreken. Kortom, een evenement dat je niet mag missen!

Er is nog plaats voor 6 teams. Teams kunnen zich aanmelden tot 1 mei door een e-mail te sturen naar wimgroentoernooi@icgt.nl. Bij de aanmelding ontvangen we graag de volgende informatie: leeftijdscategorie, teamnaam en contactgegevens (naam, e-mail en mobielnummer). Dus, als je een team hebt, aarzel niet om je aan te melden en doe mee aan dit gezellige voetbaltoernooi!