Je bekijkt nu Muziekprogramma vrijdag: Het Feestteam en Bob en de Blue Band

Muziekprogramma vrijdag: Het Feestteam en Bob en de Blue Band

Vandaag is de dag van het ICGT Bedrijventoernooi. Met 75 teams is het ook dit jaar weer een uitverkochte versie. Om 16 uur starten we met de wedstrijden en rond 19 uur zal nog tijdens de BBQ onze huis DJ Toine de aftrap geven van een weekend vol met muziek en optredens.

De huisband vanavond is Bob en de Blue Band. Ooit begonnen als muzikale act tijdens een examenstunt op het Jac. P. Thijsse College is de band inmiddels uitgegroeid tot een uiterst veelzijdige coverband met een mooi repertoire aan klassieke Rocknummers. Gedurende de avond zijn er nog optredens van Danny Diego en “Het Feestteam”.

Danny Diego is een bekende van het ICGT en een echte “feelgoodzanger” die met bekende meezing- nummers, afgewisseld met zelfgeschreven nummers, het publiek weet te vermaken.

Het Feestteam” bestaat al sinds 2002 en is met zijn carnavals-apres-ski muziek een garantie voor feest. Bij hen rekenen we natuurlijk wel stiekem op een uitvoering van “Shirt uit en zwaaien” om in ieder geval deze vrijdagavond op het ICGT tot een onvergetelijke te maken.