Je bekijkt nu Medeoprichter ICGT Wil Klein overleden

Medeoprichter ICGT Wil Klein overleden

  • Berichtcategorie:Nieuws

UITGEEST – Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat Wil Klein is overleden. Wil was in 1984 een van de medeoprichters van het ICGT en was jarenlang, waarvan een aantal jaren als voorzitter, een van de drijvende krachten achter ons mooie toernooi. Ons medeleven gaat uit naar zijn naaste familie en vrienden.

Wil heeft zich decennialang ingezet voor het ICGT. Met groot succes. Het ICGT begon als klein toernooi waaraan een paar kleine, internationale clubs deelnamen. Al snel groeide het, mede dankzij Wil, uit tot een groot toernooi waar de beste clubs ter wereld actief zijn. Van Liverpool tot Real Madrid en van Atlético Mineiro tot Juventus.

De waardering van iedereen binnen het ICGT richting Wil is enorm groot. We zullen hem dan ook ontzettend missen. Bij hem konden we altijd terecht voor goede raad, want Wil was een man met een schat aan ervaring. Samen met Jan Doornenbal zorgde hij vanuit de commissie Algemene Zaken ervoor dat het toernooi in omvang kon blijven groeien. Van kleine feesttent naast de kantine van VVU naar de grote feesttent zoals we die nu kennen.

Bescheiden als Wil was, hoefde hij hiervoor niet zo nodig de erkenning. Maar voor iedereen binnen het ICGT is hij onvergetelijk.