Je bekijkt nu ICGT steunt deze editie 3 goede doelen

ICGT steunt deze editie 3 goede doelen

ICGT doet goed!

Ieder jaar geeft het ICGT ruimte aan goede doelen die zich tijdens het evenement mogen presenteren en aandacht kunnen vragen voor specifieke acties.
Dit jaar zijn dat de Stichting De Zonnebloem, een lokale actie voor Alpe D’Huzes en een inzameling voor de Stichting Bij Anders.

De Zonnebloem:
Stichting De Zonnebloem organiseert leuke activiteiten voor mensen met een beperking en zij die eenzaam zijn. De lokale afdeling in Uitgeest is daarin zeer actief. Op zaterdag 18 mei staan ze met een kraam bij de ingang van het terrein en zullen Zonnebloemloten verkopen.
Voor meer info: www.zonnebloem.nl/uitgeest

 Alpe d’Huzes:
Op maandag 20 mei is het de beurt aan een lokale actie in het kader van Alpe d’Huzes. Leden van sportschool “The Workout” uit Heemskerk gaan met 25 wandelaars op 6 juni 2024 de legendarische Tour de France col beklimmen. Ze willen op deze wijze zoveel mogelijk geld inzamelen ten behoeve van verder kankeronderzoek. Op deze finaledag van het ICGT krijgen ze daartoe de gelegenheid van ons. Voor meer info:  www.opgevenisgeenoptie.nl

Bij Anders:
De Stichting Bij Anders zet zich in voor de realisatie van een te bouwen huis in de tuinen van Ursem voor elf jong volwassenen met een beperking. Voor de financiering van dit sympathieke project zijn nog de benodigde gelden nodig. Daarom zijn ze aanwezig bij diverse evenementen om geld in te zamelen. Op het ICGT zijn ze dit jaar van harte welkom om èn aandacht te vragen voor hun stichting én om een inzamelingsactie te houden.
Voor meer info: www.bij-anders.nl