Je bekijkt nu Feestprogramma zaterdag: Kindermiddag en “Foute Light Party” met o.a. T-Spoon

Feestprogramma zaterdag: Kindermiddag en “Foute Light Party” met o.a. T-Spoon

Vanaf 13:30 uur is het op het ICGT Plaza een heerlijk gekrakel van kinderen. Sinds een aantal jaren organiseert het ICGT namelijk “De kindermiddag” met ook dit jaar weer optredens van onze eigen Uitgeester zangeres Nienke (ditmaal met haar zangkoren) en Uitgeester zangeres Denise, springkussens, schminken en harenvlechten. Dus vaders en moeders, opa’s en oma’s neem je (klein)kinderen mee en kom gezellig langs! Het duurt tot ongeveer 16.30 uur.

Al direct na de kindermiddag zal de eerste van de twee huis DJ’s , DJ Toine, zijn opwachting maken. De avond is ook dit jaar weer gereserveerd voor de “Foute Light Party”, georganiseerd door de Uitgeester DJ Combinatie, met dit jaar optredens van T-Spoon, Maarten Seegers en John NotLennon.

Seegers heeft met zijn vrolijke liedjes inmiddels een aardig plaatsje weten te bemachtigen in de Nederlands talige muziekscene.

John NotLennon zijn wieg stond in Nederland maar zijn hart ligt in Liverpool. Na als muzikant in diverse Beatles tribute bands gespeeld te hebben is hij nu als soloartiest actief. Hij ziet er niet alleen uit als een Beatle, hij is een Beatle. Dat wordt een grote singalong.

T-Spoon maakte furore in de jaren ’90 met name door hun onvergetelijke hit “Sex on the Beach”. Het zal luid worden meegezongen door het ICGT publiek.