Feestprogramma

Line up ICGT 2024

Het pinksterweekend staat in Uitgeest natuurlijk garant voor absoluut topvoetbal. Daarnaast staat gezelligheid ook centraal op sportpark De Koog. Met Pinksteren is het drie dagen feest op het ICGT. Van vrijdag tot en met zondag is het ICGT Plaza op het terrein van FC Uitgeest de ‘place to be’ van Uitgeest en omstreken.

Al tijdens de eerste editie van het ICGT in 1985 werd het voetbaltoernooi omlijst met muziek op een gezellige feestavond. Een daverend succes dat in de jaren erna herhaald werd en al snel leidde tot een capaciteitsprobleem in de te kleine kantine van de voetbal vereniging Uitgeest. In 1988 werd voor het eerst de oplossing gepresenteerd namelijk de introductie van de feesttent met onder andere een legendarisch optreden van “De Alpenzusjes”. 

Anno 2024 is de feesttent een begrip in de hele regio. Jaar in jaar uit slaagt de organisatie erin om top-acts naar Uitgeest te halen. Hou onze socials en facebook evenement van de feesttent in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Vrijdag 17 mei

het feestteam

Het Feestteam” bestaat al sinds 2002 en is met zijn carnavals-apres-ski muziek een garantie voor feest. Bij hen rekenen we natuurlijk wel stiekem op een uitvoering van “Shirt uit en zwaaien” om in ieder geval deze vrijdagavond op het ICGT tot een onvergetelijke te maken.

danny diego

Danny Diego is een bekende van het ICGT en een echte “feelgoodzanger” die met bekende meezing- nummers, afgewisseld met zelfgeschreven nummers, het publiek weet te vermaken.

Bob en DE blue band

De huisband vanavond is Bob en de Blue Band. Ooit begonnen als muzikale act tijdens een examenstunt op het Jac. P. Thijsse College is de band inmiddels uitgegroeid tot een uiterst veelzijdige coverband met een mooi repertoire aan klassieke Rocknummers.

Zaterdag 18 mei

nienke van den berg

Sinds een aantal jaren organiseert het ICGT namelijk “De kindermiddag” met ook dit jaar weer optredens van onze eigen Uitgeester zangeres Nienke (ditmaal met haar zangkoren), springkussens, schminken en harenvlechten.

Fleur tiemeijer

Tijdens de kindermiddag zal ook Uitgeester zangeres Fleur haar repetoire aan de aanwezige ouders en kinderen laten horen. 

uitgeester dj combinatie

Dit jaar is de Uitgeester DJ combinatie weer van de partij. Tijdens deze editie van de “Foute Light Party” gaan zij de tent met hun energie verlichten.

t-spoon

T-Spoon maakte furore in de jaren ’90 met name door hun onvergetelijke hit “Sex on the Beach”. Het zal luid worden meegezongen door het ICGT publiek.

maarten seegers

Maarten Seegers heeft met zijn vrolijke liedjes inmiddels een aardig plaatsje weten te bemachtigen in de Nederlandstalige muziekscene.

john notlennon

John Not Lennon zijn wieg stond in Nederland maar zijn hart ligt in Liverpool. Na als muzikant in diverse Beatles tribute bands gespeeld te hebben is hij nu als soloartiest actief. Hij ziet er niet alleen uit als een Beatle, hij is een Beatle. Dat wordt een grote sing along.

Zondag 19 mei

wolter kroes

Ook Wolter Kroes is vaker op het ICGT geweest. Iedere keer als hij optrad stroomde de tent vol. Wij denken dat dit vanavond ook het geval zal zijn.

peter beense

Peter Beense is een oude bekende op het ICGT. Al vele keren trad hij op en wist hij iedere keer met zowel zijn eigen nummers als loepzuivere covers van bekende nummers het publiek te vermaken. Dat zal deze avond niet anders zijn.

prime partyband

De coverband Prime Partyband staat garant voor een energieke en verrassende liveshow met veel bekende nummers.

bernard karsten

Bernard Karsten is ook dit jaar wederom van de partij op het ICGT. Met zijn grote repertoire bestaande uit zowel Engelse als Nederlandse nummers zorgt hij er altijd weer voor om er een feest van te maken.

DJ's gedurende het gehele weekend

dj toine

DJ Toine heeft één duidelijk doel voor ogen: het creëren van een ongeëvenaard feest! Dit jaar zal hij op vrijdag, zaterdag en zondag zorgen dat het geen één moment stilvalt in de feesttent. 

DJ Cor

DJ Cor is de pionier onder de Nederlandse feest dj’s. Ook dit jaar is hij weer van de partij om op zowel zondag als maandag een groot feest te maken.