Feesttent,

3 dagen volop feest!

Previous slide
Next slide

Het pinksterweekend staat in Uitgeest natuurlijk garant voor absoluut topvoetbal. Gezelligheid staat ook centraal op sportpark De Koog. Met Pinksteren is het drie dagen feest op het ICGT. Van vrijdag tot en met zondag is het ICGT Plaza op het terrein van FC Uitgeest de ‘place to be’ van Uitgeest en omstreken.

De beste bands en DJ’s maken er dan weer een echt feest van. De feesttent van het ICGT is voor feestvierders van 18 jaar en ouder drie dagen lang garantie voor een groot feest. In een tot de nok toe gevulde feesttent gaat drie dagen lang het dak eraf.

Natuurlijk kunt u ook overdag in de tent terecht voor een drankje. Op het ICGT Plaza kunt u daarnaast terecht voor een lekkere snack. Wat te denken van de overheerlijke Goudgele Patat? Broodjes zijn er ook. Daarnaast zijn er uitgebreide sanitaire voorzieningen op het ICGT Plaza.

’s Avonds is het gezelligheid troef op het terrein. Van Jan Smit tot Imca Marina en van Wolter Kroes tot de beste coverbands: menig artiest kan inmiddels zeggen dat ze Uitgeest op zijn kop hebben gezet.

En het mooiste is natuurlijk dat de toegang gratis is. Dit is tijdens het voetbaltoernooi zo, maar ’s avonds ook. De feestavonden met Pinksteren duren tot 1.00 uur. U bent van harte welkom om gezellig een drankje te komen drinken.

Het feestprogramma vind je hier!