Je bekijkt nu Recyclen doen we samen! Recyclen van de plastic bekers tijdens het ICGT.

Recyclen doen we samen! Recyclen van de plastic bekers tijdens het ICGT.

Naar een duurzaam ICGT!

Ook het ICGT kan er niet omheen en moet van de overheid bijdragen aan een duurzamere wereld. Daarom werken we dit jaar met een recyclesysteem van de plastic beker(s) die je krijgt als je een drankje drinkt op ons evenement.

 Op het ICGT werken wij voor alle consumpties met een muntensysteem. Om jou ertoe te bewegen gebruikte plastic bekers weer in te leveren aan de bar, krijg je van ons bij binnenkomst op het terrein een speciale bekermunt cadeau. Deze munt kun je gratis afhalen bij een duidelijk zichtbare locatie op het terrein. Let op! De bekermunt ziet er niet hetzelfde uit als de consumptiemunten. Die speciale bekermunt (“munten” eventueel in geval van een rondje halen voor je vrienden) lever je in bij je eerste bestelling aan de bar en je krijgt dan een gratis plastic beker. De inhoud betaal je natuurlijk wel.

Bij alle bestellingen aan de bar loont het om net zoveel plastic bekers in te leveren als dat jouw bestelling groot is. Voor elke beker die ontbreekt wordt een halve munt extra op de prijs in rekening gebracht.

Bij de toiletten is het verboden plastic bekers mee naar binnen te nemen. Die kun je natuurlijk altijd even achterlaten bij een bekende. Sta je toch met je beker bij het toilet dan krijg je van het toiletpersoneel bij inlevering een nieuwe bekermunt terug.

Dus:

1.      Haal na binnenkomst op het terrein bij de duidelijk zichtbare locatie een bekermunt.
2.      Lever de speciale bekermunt in bij je eerste bestelling.
3.      Lever aan de bar net zoveel bekers in als dat je bestelling groot is. Anders betaal je      voor elke “tekort” beker een halve munt.