Michel Vonk te gast tijdens ICGT-sponsorbijeenkomst  

  • Berichtcategorie:Editie 2023

 

 

Speciaal voor de ICGT-sponsoren kwam ‘Performance-Coach’ Michel Vonk, na de openingswedstrijd FC Uitgeest – Manchester United, vertellen over hoe spanning en stress invloed kunnen hebben op prestaties.

Zijn ‘voetbal-roots’ liggen in Uitgeest, namelijk bij USVU. Uiteindelijk speelde hij o.a. bij AZ en Manchester City. Hierna werd Michel Vonk trainer in het profvoetbal.

Als ‘Performance Coach’ houdt hij zich momenteel bezig met mentale ontwikkeling. Inmiddels is hij ervaringsdeskundige als het gaat om concentratie, zelfvertrouwen en spanning/stress en hoe dit van invloed kan zijn op prestaties. Niet alleen op sportief gebied, maar ook zakelijk.

`’Zo’n 20 jaar ben ik werkzaam geweest als trainer en coach bij teams op het hoogste niveau,” vertelt Michel aan de selecte groep sponsoren van het ICGT. “Als coach ben ik mij door de jaren heen blijven ontwikkelen op de verschillende aspecten van coaching en psychologie. Cursussen als Prestatiepsychologie, Master in Coaching, Code Rood en Focus training hebben mij veel inzicht gegeven in de sportpsychologie. Maar ook inzicht in mezelf als coach en als mens”.

Hoe Michel jou als ‘performance coach’ kan begeleiden in het stellen van (nieuwe) doelen en jouw prestaties naar een hoger level kan brengen? Zet jezelf aan en kijk op www.vonkperformance.nl