ICGT: Kick off zaterdag 22 april 16 uur clubhuis FC Uitgeest

  • Berichtcategorie:Editie 2023


Vrienden van het ICGT

Vanaf vrijdag 26 mei a.s. staat Uitgeest weer in het teken van, ditmaal de 36e editie, het ICGT. Een groot evenement van voetbal en feest dat ieder jaar mogelijk wordt gemaakt door een innige samenwerking tussen de voetbalclub FC Uitgeest, de gemeente Uitgeest, sponsoren en vooral jullie vrijwilligers, zonder wie het ICGT niet mogelijk zou zijn. Het uithangbord van het ICGT is het internationale voetbaltoernooi onder 19 met, ook dit jaar weer, deelname van gerenommeerde clubs.

Maar ook de andere evenementen zoals bedrijventoernooi, ABT, clubavond en 7 tegen 7 voetbal zorgen letterlijk en figuurlijk voor beweging. Voor ontspanning wordt gezorgd door middel van optredens van bekende en minder bekende artiesten in onze grote feesttent.

Op zaterdag 22 april 2023 nodigen we jullie, als vrijwilliger, van harte uit voor de officiële kick off van het ICGT. We doen dat om 16.00 uur in het clubhuis van de voetbalvereniging FC Uitgeest. Op het programma staat de loting van het internationale voetbaltoernooi, het bekendmaken van het muziekprogramma en nieuws- en mededelingen van de andere evenementen op het ICGT.

De bijeenkomst duurt ongeveer tot 16.45 uur. Daarna is er de gelegenheid om in gezamenlijkheid een bescheiden drankje te nuttigen op wat hopelijk wederom een succesvolle editie van het ICGT zal gaan worden. Wij van het ICGT hebben er in ieder geval weer zin in.

Aanmelden is niet nodig.

Commissie PR/sponsoring ICGT.