Je bekijkt nu Ook Panathinaikos aanwezig op 35e ICGT!

Ook Panathinaikos aanwezig op 35e ICGT!

  • Berichtcategorie:Editie 2022

UITGEEST – Geweldig nieuws! Na een club uit Denemarken, Spanje, Brazilië en Italië kunnen we nu een club uit nóg een ander land bekendmaken voor het 35e ICGT! Panathinaikos komt naar ons mooie toernooi. Met een missie, want het verloor de finale van de laatste editie in 2019 tegen Valencia met 1-0.

Dit betekent dat er een absolute titelfavoriet bijkomt op het lijstje deelnemers. In 2015 en 2016 werden de Griekse Goden derde en in 2019 werd de tweede plaats bereikt. Panathinaikos weet zijn weg dus succesvol te vinden op de Uitgeester velden. Of toernooiwinst er nu in zit? Panathinaikos komt op volle sterkte naar het ICGT. Alles om de beker straks in de lucht te houden.

Eén ding is zeker: het team is in vorm en barst van de kwaliteit. Griekenlands finest spelen bij Panathinaikos. Het U19-team staat ruim bovenaan in de K19 Super League. Met een voorsprong van vijf en zes punten op Asteras Tripolis en PAOK. Waarmee het team het verschil maakt? Goals scoren! Een hoger doelsaldo en minder gelijke spelen zorgen ervoor dat de club op kampioenschapskoers ligt. In Uitgeest hoopt Panathinaikos voor de dubbel te gaan.

“We zijn trots dat we Panathinaikos hebben weten te strikken voor de jubileumeditie”, vertelt ICGT-toernooidirecteur Mats Idema. “We hebben naast FC Uitgeest nu al vijf teams uit vijf verschillende landen op onze deelnemerslijst. Daar zijn we trots op! Bovendien komt er met Panathinaikos een absolute titelfavoriet naar ons toernooi. Als organisatie zijn we reuzebenieuwd of ze na twee derde en een tweede plaats voor toernooiwinst kunnen gaan.”

Het ICGT komt met rassen schreden dichterbij. De voorbereidingen zijn in volle gang en op 1 mei is de loting voor de 35e editie. Voor die tijd zijn alle deelnemers bekend. Het ICGT is op zaterdag 4 en zondag 6 juni. Uiteraard met gratis entree.