Je bekijkt nu ICGT feest met Django Wagner

ICGT feest met Django Wagner

  • Berichtcategorie:Editie 2022

Vrijdag 3 juni is de 35e editie van het ICGT van start gegaan met een druk en goed bezet bedrijventoernooi. Aan het voetbalevenement namen 75 teams mee die elkaar bestreden op een klein voetbalveldje en een stormbaan in het kader van het Rode Draad spel. Alles wel onder het mom van “deelnemen is belangrijker dan winnen.” Hoewel, de beker voor het snelste team van het  Rode Draad Spel werd naarmate de dag vorderde steeds meer een must have. Die beker was zo lelijk dat het er mooi van werd. Het bedrijf van ROTHO vloeren mocht de beker uiteindelijk in ontvangst nemen.

Na afloop was er de gebruikelijke barbecue en eerste feestavond van het ICGT. Hoogtepunt daarin was het optreden van Django Wagner. Django, opgegroeid in een echt muzikale zigeunerfamilie, is zo’n heerlijke vertegenwoordiger van het Nederlandse levenslied met als grote hit “Kali”. Nou, het dak van de stampvolle feesttent ging er vanaf.

Ik sprak hem na afloop. “Jee man, ik wist niet dat ik hier in Uitgeest zo bekend en populair was. Heerlijk, ze zongen alles uit volle borst mee, zelfs de minder bekende en wat langzamere nummers waren bekend. Dat blijft toch kicken hoor als je op dat podium staat. Maar als je het niet erg vindt, dan ga ik nu weer. Er wacht nog een ander optreden”.

De Mercedes met de eigen chauffeur komt voorrijden en weg zijn ze weer. Op weg naar een ander ongetwijfeld succesvol optreden. Het ICGT was in ieder geval blij met Django Wagner.