Je bekijkt nu Voorbereidingen jubileumeditie ICGT in volle gang!

Voorbereidingen jubileumeditie ICGT in volle gang!

  • Berichtcategorie:Editie 2020

2020. Voor de organisatie van het ICGT is het een bijzonder jaar, want dit jaar hebben we het voorrecht om alweer de 35e editie van het ICGT te organiseren. Ons doel? Het sterkste ICGT ooit organiseren. Daarom zijn de voorbereidingen voor het toernooi in volle gang en we mogen al iets verklappen! FC Uitgeest is dit jaar de enige Nederlandse deelnemer…

ICGT 2020: internationaler dan ooit

Met dat nieuws is het ICGT dit jaar internationaler dan ooit. Op de achtergrond zijn de clubstrikkers van het ICGT druk bezig de laatste deelnemers voor het toernooi vast te leggen. In de komende weken kunnen we de teams bekendmaken, maar één ding is al zeker: ook dit jaar komen er weer clubs van Champions League-niveau naar Uitgeest. Sterker nog: uit alle windstreken komen teams naar Nederland.

FC Uitgeest is natuurlijk de gastheer van de jubileumeditie. De lokale jongens kunnen dit jaar hun borst natmaken. Want van Brazilië tot Italië komen clubs met Pinksteren naar sportpark De Koog.

ICGT 2020 organiseren: een voorrecht

Toernooivoorzitter Gerrit Idema blikt alvast vooruit op een speciaal ICGT. “We hebben het voorrecht om dit jaar voor alweer de 35e keer het ICGT te organiseren”, zegt hij. “Dit jaar is het toernooi internationaler dan ooit, met alleen FC Uitgeest als Nederlandse deelnemer. We mogen binnenkort de eerste buitenlandse naam bekendmaken. Daar kunnen we eigenlijk niet op wachten, omdat we alle vrijwilligers, voetbaldieren en gezelligheidsmensen graag meer willen vertellen over hoe mooi de komende editie wordt. Houd onze site, Facebook-pagina én ons Instagram-kanaal (@icgtuitgeest) daarom in de gaten, want we komen snel met nieuws!”