Je bekijkt nu Ook Champions League-finalist Tottenham Hotspur komt naar ICGT 2020!

Ook Champions League-finalist Tottenham Hotspur komt naar ICGT 2020!

  • Berichtcategorie:Editie 2020

UITGEEST – Komt er op het ICGT een herhaling van de Champions League-finale van 2019? Dat zou zomaar kunnen. Niet alleen Liverpool komt namelijk naar Uitgeest, ook Tottenham Hotspur is van de partij! Daarmee wordt het deelnemersveld alleen maar sterker en sterker.

De helft van het deelnemersveld voor het 35e ICGT is nu bekend. De traditionele gastheer FC Uitgeest ontvangt sowieso Liverpool, Tottenham Hotspur én Valencia. De overige vier deelnemers worden in de komende weken bekendgemaakt.

Het wordt de eerste keer dat de ‘Spurs’ in Uitgeest van de partij zijn. De club uit Londen ontpopte zich de afgelopen jaren tot een topclub in Engeland. Vorig jaar haalde de club voor het eerst de Champions League-finale, met een team bestaande uit voetbalsieraden als Christian Eriksen, Harry Kane, Toby Alderweireld en Jan Vertonghen.

“Dit jaar organiseren we alweer het 35e ICGT en dan wil je als organisatie natuurlijk iets moois neerzetten. Dat lijkt met dit deelnemersveld aardig te gaan lukken”, vertelt toernooidirecteur Mats Idema. “Voor ons is het een eer, maar ook een beloning voor het harde werk van alle vrijwilligers dat de twee Champions League-finalisten van vorig jaar naar Uitgeest komen. Tottenham is een prachtige, grote club met een ijzersterke jeugdopleiding. Zo is een van hun topspelers, Harry Kane ook zelf opgeleid. Het zou zomaar kunnen dat de toekomstige Kane straks in Uitgeest te bewonderen is!”

Het ICGT is op 30 mei en 1 juni tijdens het Pinksterweekend op sportvelden van FC Uitgeest. Uiteraard is de entree weer gratis en staat heel het weekend in teken van een voetbalfeest. Mét feesttent.