Je bekijkt nu Nóg een topclub bevestigd: AC Milan naar ICGT 2020!

Nóg een topclub bevestigd: AC Milan naar ICGT 2020!

  • Berichtcategorie:Editie 2020

UITGEEST – AC Milan komt naar de 35e editie van het ICGT! Daarmee wordt het de eerste keer dat de Italiaanse topclub meedoet. Bij het team is Daniel Maldini de bekendste speler, hij is familie van oud-verdedigers Pablo en Cesare, die ook voor de club actief waren. Hij speelt als aanvallende middenvelder en maakte op 2 februari van dit jaar zijn debuut in de Serie A tegen Hellas Verona.

In het eerste speelt hij samen met keeper en voormalig jeugdspeler Gianluigi Donnarumma en de legendarische spits Zlatan Ibrahìmovic. Omdat Maldini nu met het eerste meedoet, is het nog niet zeker dat hij naar het ICGT komt. Toch is het ook nog niet uitgesloten dat hij niet naar Uitgeest komt. Wat zou het toch mooi zijn als derde generatie Maldini op ons mooie toernooi in actie komt. Wij zouden het een eer vinden om een speler met zo’n legendarische achternaam in actie te zien.

Met AC Milan heeft het ICGT er weer een mooie deelnemer bij, iets waar we als organisatie supertrots op zijn. De club werd namelijk achttien keer landskampioen en won zeven keer de Champions League. Het toernooi bestaat dit jaar uit een competitief deelnemersveld met een grote Europese inbreng. Vorige week werd bekend dat er met Palmeiras ook een Zuid Amerikaanse deelnemer is.

Toernooidirecteur Mats Idema: “Met AC Milan is het Europese deelnemersveld nog maar eens versterkt. Eerder haalden we Liverpool en Spurs binnen en met het Braziliaanse Palmeiras hebben we ook een Zuid-Amerikaanse topclub. Door deze line-up hopen we dat 2020 een onvergetelijke editie gaat worden! In de komende weken maken we de laatste deelnemers bekend.”

Het ICGT is dit jaar op 30 mei en 1 juni op het terrein van FC Uitgeest. Uiteraard is de entree gratis en valt er, naast topvoetbal, genoeg anders leuks te beleven. De organisatie kan niet wachten op het van start gaan van de 35e editie!