Je bekijkt nu Valencia op ICGT 2019: mogelijk dankzij Jesus Esteban Voetbal Services & Consultancy

Valencia op ICGT 2019: mogelijk dankzij Jesus Esteban Voetbal Services & Consultancy

  • Berichtcategorie:Editie 2019

Nog twee nachtjes slapen, en dan is de aftrap van alweer de 34e editie van het ICGT. Opnieuw met een ijzersterk deelnemersveld. Dat ook dit jaar mede tot stand is gekomen dankzij Jesus Esteban Voetbal Services & Consultancy.

Esteban is zeker geen onbekende voor het ICGT. Nee, in 2017 hielp hij het ICGT al enorm door te helpen Real Madrid naar Uitgeest te krijgen. En in 2018 zorgde hij daar opnieuw voor. Dit jaar helpt hij het ICGT opnieuw, met de komst van Valencia naar Uitgeest en ook dat is aan hem te danken.

Even voorstellen: Esteban is bemiddelaar tussen talenten en voetbalclubs. In een interview met ICGT.nl vertelde Esteban hier in 2017 meer over. “Ik ben geen spelersmakelaar”, vertelde hij toen. “Ik intercedeer: bemiddel tussen teams en spelers. En dat doe ik dan vooral in Zuid-Amerika, Spanje en Nederland. Inmiddels ben ik alweer bijna 35 jaar actief hierin en heb ik een mooie reputatie opgebouwd.”

Ook in Uitgeest is hij een graag geziene gast. Daarom kijkt de organisatie er naar uit om Voetbal Services & Consultancy ook dit jaar weer te verwelkomen op het ICGT.