Je bekijkt nu Spectaculaire buitenlandse naam bevestigd als eerste deelnemer ICGT 2019!

Spectaculaire buitenlandse naam bevestigd als eerste deelnemer ICGT 2019!

  • Berichtcategorie:Editie 2019

UITGEEST – De toernooiorganisatie van het ICGT kan een mooie naam bekendmaken als eerste bevestigde deelnemer van ICGT 2019! Dankzij de hulp van Jesus Esteban Voetbal Services & Consultancy kan het ICGT namelijk bekendmaken dat Valencia de eerste bevestigde buitenlandse naam is die meedoet aan ICGT 2019. Wat een mooi vooruitzicht!

Na het sterke deelnemersveld van vorig jaar, met onder andere Manchester United en Real Madrid, is de toernooidirectie achter de schermen al maanden druk bezig om ook in 2019 met mooie clubs te komen. Een goed begin is het halve werk, dus daarom is het ook zo mooi dat Valencia nu bevestigd kan worden als eerste naam die bekendgemaakt kan worden. FC Uitgeest is de traditionele gastheer van het toernooi.

Dit is mogelijk gemaakt door Jesus Esteban Voetbal Services & Consultancy, die er in het verleden al voor zorgde dat Real Madrid op het ICGT uitkwam. Uiteraard is de toernooidirectie Esteban opnieuw zeer dankbaar voor zijn hulp.

“Met zijn rijke geschiedenis, sterke jeugdopleiding en mooie prestaties is Valencia een prachtige naam om op ons toernooi te hebben”, vertelt toernooidirecteur Mats Idema. “Het mooie aan de jeugdopleiding van Valencia is dat het een duidelijke visie heeft. Er ligt een focus op de ontwikkeling van de zelfstandigheid van spelers. Ook proberen ze spelers zo competitief mogelijk af te leveren, met daarbij respect hoog in het vaandel. Als toernooiorganisatie juichen wij dat alleen maar toe. Daarnaast kenmerkt ook de clubliefde de spelers die de VCF Youth Academy doorlopen”

Dit jaar is alweer de 34e editie van het ICGT, dat traditiegetrouw plaatsvindt tijdens het Pinksterweekend op sportpark De Koog in Uitgeest. Ook dit jaar is het toernooi natuurlijk weer vrij toegankelijk en wordt het ICGT omringd door tal van andere toernooien en festiviteiten. De toernooiorganisatie zal de komende weken meer deelnemende ploegen bekendmaken.