Je bekijkt nu Nóg een Braziliaanse topclub naar ICGT 2019!

Nóg een Braziliaanse topclub naar ICGT 2019!

  • Berichtcategorie:Editie 2019

UITGEEST – Wat een deelnemersveld belooft het ICGT dit jaar weer te krijgen! Na Flamengo kan de organisatie van het toernooi bevestigen dat er opnieuw een Braziliaanse topclub naar het ICGT komt. Niemand minder dan Palmeiras doet mee aan ICGT 2019 en ze zijn er op gebrand het beter te doen dan vorig jaar.

Toen won de club uit Brazilië de Koogbokaal door met 4-0 te winnen van FC Uitgeest, nadat het derde eindigde in poule A met Manchester United, AZ en FC Uitgeest. Dat moet dit jaar beter, weten ze in Brazilië. En daarom weten we zeker dat er een toplichting naar Uitgeest komt.

Want ja, Palmeiras is niet zo maar een club. Deze Braziliaanse topclub won in 1999 de Copa Libertadores. In het verleden speelden onder andere supersterren als Rivaldo, Cafu en Gabriel Jesus voor de club uit Sao Paolo. Zien we hun opvolgers komende juni op de velden van FC Uitgeest aan het werk?

“We vinden het fantastisch dat er twee Braziliaanse topclubs meedoen aan het ICGT. Eén uit Rio de Janeiro, namelijk Flamengo, en één uit Sao Paolo, Palmeiras”, aldus toernooidirecteur Mats Idema. “Vorig jaar ging de club al met een prijs naar huis, de Koogbokaal, en we zijn er van overtuigd dat Palmeiras dit jaar mee zal doen voor de hoofdprijs. Een clash in de finale tussen Rio en Sao Paolo? Wie weet!”

Het ICGT is dit jaar op 8 en 10 juni. Uiteraard is de entree ook dit jaar weer gratis en wordt het weekend omlijst door festiviteiten en andere toernooien, zoals het Bedrijventoernooi waarvoor de inschrijving nu is geopend.