Je bekijkt nu Real Madrid opnieuw op ICGT dankzij Jesus Esteban met Voetbal Services & Consultancy

Real Madrid opnieuw op ICGT dankzij Jesus Esteban met Voetbal Services & Consultancy

  • Berichtcategorie:Editie 2018

Nog twee nachtjes slapen en dan begint het sterkst bezette ICGT ooit. Samen met Manchester United is Real Madrid de absolute blikvanger voor het gratis toegankelijke voetbaltoernooi. Net als vorig jaar is de komst van Real Madrid opnieuw mogelijk gemaakt door Voetbal Services & Consultancy van Jesus Esteban.

Esteban is met zijn bedrijf een bemiddelaar tussen clubs en talenten. Een echte vakman, die van de hoed en de rand weet en met zijn bedrijf Voetbal Services & Consultancy een indrukwekkende, betrouwbare staat van dienst heeft.

Vorig jaar spraken we met hem op het toernooi. Een gesprek over voetbal, wat vanzelfsprekend zijn grote passie is. En over Real Madrid. Plus de talenten die hij zoal begeleidt. “Maar”, zo zei hij nadrukkelijk, “ik ben geen spelersmakelaar. Ik intecedeer: bemiddel tussen teams en clubs en spelers.”

Dit doet hij vooral in Zuid-Amerika, Nederland en… Spanje. Daarom is het geen verrassing dat hij de man is die Real Madrid naar het ICGT haalt. Voor het tweede jaar op rij. Ook voor een mondiale topclub zijn jeugdtoernooien erg belangrijk. Esteban: “Wedstrijden en dit soort toernooien zijn voor de ontwikkeling van jeugdspelers belangrijker dan trainingen. Ploegen uit het buitenland krijgen te maken met verschillende tactieken en speelstijlen.”

Toernooidirecteur Mats Idema over Esteban. “Mede dankzij bedrijven als Voetbal Services & Consultancy is het mogelijk dat er zulke prachtige namen als Real Madrid op het ICGT spelen”, vertelt hij. “We kijken er daarom naar uit om hem ook dit jaar weer op het ICGT te ontvangen.”

Het ICGT kijkt er ontzettend naar uit om Esteban dit jaar weer op het toernooi te verwelkomen en is dankbaar voor zijn grote bijdrage aan het strikken van Real Madrid. Om een inkijkje te geven in de staat van dienst van Voetbal Services & Consultancy: Esteban hielp onder andere aan de transfer van Patrick Kluivert naar FC Barcelona en die van Jerrel Hasselbaink naar Atlético Madrid.