Je bekijkt nu Kick-off ICGT 2018: nog maar 109 nachtjes slapen!

Kick-off ICGT 2018: nog maar 109 nachtjes slapen!

  • Berichtcategorie:Editie 2018

Mooi was het weer, hè? In het zonnetje kijken naar de plaatselijke FC tegen niemand minder dan Real Madrid. Met op andere velden andere topclubs in actie als Ajax, AZ, Benfica en Vitesse. ’s Avonds zelf een balletje trappen of een drankje doen in de tent en lekker babbelen met oude bekenden. Ja, ook wij kijken met weemoed terug op ICGT 2017! Gelukkig is het volgende ICGT dichterbij dan dat het vorige ICGT achter ons ligt. Nog een kleine vier maanden maar, dan ‘mogen’ we weer!

De komende editie belooft weer een kraker van een editie te worden, nummer 33 alweer. Kan vorige jaar dan geëvenaard worden? Zeker! Dat zal je snel zien, want binnenkort starten we met het bekendmaken van de deelnemers voor ICGT 2018. Hou onze site dus in de gaten: mooie affiches are on their way!

De traditionele gastheer van het ICGT is er natuurlijk sowieso bij: FC Uitgeest. En dat lijkt meteen een sterke deelnemer te zijn dit jaar, aangezien het team met een jonge ploeg uitstekend meedraait in de eerste klasse. Tegen wie ‘onze jongens’ het dit jaar mogen opnemen? Daar komt in de komende weken meer duidelijkheid over!

Het ICGT is dit jaar van 18 tot en met 21 mei. Op 18 mei starten we traditiegetrouw met het Bedrijventoernooi en de clubavond. Op 19 mei is overdag het ICGT en ’s avonds het ABT en het Veteranentoernooi. 20 mei staat in het teken van het ABT en op 21 mei sluiten we het leukste voetbalweekend van Nederland af met de finaleronde van het ICGT!

Natuurlijk belooft het weekend ook in de feesttent hartstikke gezellig te worden. Op vrijdag, zaterdag en zondag gaat het dak er natuurlijk weer af. In de aanloop naar het toernooi toe maken we ook het feesttentprogramma bekend. En ja, wees gerust, wegens groot succes is zaterdagavond weer de Foute Party!

Uiteraard is het ICGT ook dit jaar het gehele weekend gratis toegankelijk. We kijken er naar uit. Sterker nog: we tellen alvast af! Het aantal dagen tot de Clubavond? 109! Commence countdown…