Real Madrid neemt toptalenten mee naar ICGT

  • Berichtcategorie:Editie 2017

Nog maar één nachtje slapen, en dan begint misschien wel het sterkste ICGT ooit. De openingswedstrijd is om 11 uur. Daarin neemt FC Uitgeest het op tegen Real Madrid. De gastheren kunnen hun borst natmaken, want van bronnen hebben we vernomen dat de Madrilenen allerlei toptalenten meenemen.

Real Madrid raakte geïnteresseerd in deelname voor het ICGT toen het hoorde dat andere sterke ploegen, zoals Ajax, AZ en Benfica, ook naar Uitgeest kwamen. Zeker Benfica kent Real Madrid goed: in de finale om de UEFA Youth League, zeg maar de Champions League voor jeugdploegen, verloor Madrid met 4-2 van Benfica.

Oorlogssterkte op het ICGT

Real Madrid ICGTDe Spanjaarden hebben daarom iets recht te zetten. En ze lijken voor niets minder dan de toernooizege te gaan. Dat blijkt ook wel uit het feit dat op het laatste moment vier talenten bij de ICGT-ploeg zijn gebracht. En dit zijn niet zomaar wat spelers. Deze vier jeugdspelers hebben net met Spanje het EK voor U17-ploegen gewonnen. In de finale werd het 2-2, waarna Spanje won na strafschoppen.

Dus mocht het daar tijdens het toernooi ook op aankomen: de concurrentie is gewaarschuwd!