Deelnemers 2020

Previous
Next

FC Uitgeest

Dé vaste waarde van het ICGT is natuurlijk dit jaar ook weer van de partij: FC Uitgeest. De gastheren van het toernooi. Dit jaar mogen de local heroes weer de openingswedstrijd spelen: een prachtig moment in de voetbalcarrière van de beste jeugdspelers uit Uitgeest. Bovendien garandeert de deelname van FC Uitgeest ook extra sfeer langs de lijn. Vrienden en familie kunnen Uitgeesters tegen de beste jeugd ter wereld zien spelen. En dat leidt soms wel eens tot verrassingen. Herinner jij je bijvoorbeeld nog die eclatante 3-1 zege op Celtic in 2009? Wij ook! Verslaan ‘onze jongens’ dit jaar opnieuw een grootmacht in de openingswedstrijd? FC Uitgeest-spelers dromen er misschien al wel van… Zeg nou zelf: dat is het verhaal van een jongensboek?

Liverpool

Wát een prachtige naam komt er naar Uitgeest dit jaar: Liverpool keert namelijk terug op het ICGT! Eerder deed deze wereldtopper mee in 2009. Toen werd de winnaarsronde niet bereikt, dus dit jaar is het doel duidelijk: toernooiwinst. De regerend Champions League-winnaar stuurt zijn beste jeugd naar het ICGT en dus kan de concurrentie zijn borst natmaken…

Valencia CF

Valencia gaat zijn titel verdedigen op ICGT 2020! De Spanjaarden komen op oorlogssterkte naar de jubileumeditie. Vorig jaar wonnen ze in een spectaculaire finale met 1-0 van Panathinaikos. Het doel is duidelijk voor de komende editie: prolongatie. Gaat het Valencia lukken om in dit nóg sterkere deelnemersveld opnieuw de beste te zijn?

Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspurs is één van de absolute topclubs van Engeland. Fantastisch dat deze club op het ICGT speelt. Krijgen we een herhaling te zien van de Champions League-finale van 2019? Want rivaal Liverpool is ook van de partij. De Spurs bereiden hun bezoek tot in de puntjes voor, want er is maar één ding dat telt: toernooiwinst!

Palmeiras

Palmeiras komt voor de derde keer op rij naar het ICGT. Vorig jaar strandde de strijd voor goud in de halve finale. Daarom telt er maar een ding in 2020 en dat is: de titel pakken! Is driemaal scheepsrecht voor de Brazilianen?

T.B.A.

T.B.A.

T.B.A.