BEDRIJVENTOERNOOI

Wegens enorme animo is het maximaal aantal inschrijvingen voor het Bedrijventoernooi 2024 bereikt.
De inschrijving is gesloten.

Welkom op de informatiepagina van het ICGT Bedrijventoernooi. Wat ooit begon als een leuke opstart op de vrijdagmiddag  van het toernooi is inmiddels letterlijk voor veel bedrijven het “leukste” bedrijfsuitje van het jaar geworden. Met meer dan 70 teams is het jaarlijks terugkerende evenement de aftrap voor een weekend vol voetbal, feest en vriendschap in de regio. Het bedrijventoernooi vindt plaats op vrijdag 17 mei 2024.

Klik op “Team inschrijven” en vul het formulier in met de bedrijf-, factuur- en teamgegevens. Betaal vervolgens per iDEAL of per bankoverschrijving. Een team dat heeft betaald krijgt voorrang bij deelname aan het Bedrijventoernooi. Een team bestaat standaard uit 10 personen. Wil je extra BBQ-pakketten en munten bestellen? Dat kun je tijdens de teaminschrijving doen of op een later moment.

Team inschrijven

Team inschrijven

Doe mee aan het bedrijventoernooi
Inschrijven

Extra BBQ pakketten

Extra personen

Extra BBQ pakket (inclusief 3 munten) toevoegen
Bestellen

Extra munten bestellen

50 extra munten

Extra munten nodig? Bestel direct online 50 extra munten
Bestellen

Programma bekijken

Programma

Bekijk hier het actuele programma
Bekijken

Wat is het ICGT bedrijventoernooi?

Tijdens het voetbal wordt er 7 tegen 7 gespeeld op een half veld. Een team kan bestaan uit mannen, vrouwen of het liefst gemengd. Wij houden bij de indeling rekening met de samenstelling. Naast het voetbal bestrijden de teams elkaar in het spectaculaire “Rode Draad Spel” dat bestaat uit een hindernisparcours dat in teamverband op snelheid moet worden genomen.

Na afloop van de wedstrijden is er een gezamenlijke BBQ waar uiteraard ook niet deelnemers welkom zijn mits van te voren daarvoor opgegeven.

Deelnemende teams kunnen kiezen uit diverse pakketten van deelname. Een team inschrijving bestaat uit 10 personen, die deelnemen aan het bedrijventoernooi. Dit is inclusief 10 standaard BBQ-pakketten (kipsate, hamburger en kipfilet) en 30 consumptiemunten.

Extra bestellingen zijn uiteraard ook mogelijk. Naast de extra standaard BBQ-pakketten is er keuze uit vega, halal of kip. Extra consumptiemunten gaan per 50 stuks.

We ontvangen de teams vanaf 15.00 uur bij de organisatietent bij de ingang van de voetbalclub FC Uitgeest. Na aanmelding kunt u zich verkleden in de aan het team toegewezen kleedruimte.

De wedstrijden starten exact om 16.00 uur. De laatste wedstrijden zullen om 19.00 uur afgelopen zijn. We verzoeken ieder team om direct na afloop van jouw laatste wedstrijd je snel om te kleden want we hebben de kleedkamers weer nodig.

Om 19.15 uur starten we met de BBQ. Ieder team heeft een eigen tafel in de feesttent en kan met de gekregen bonnen het eigen pakket voor je hele team ophalen bij de BBQ-servicebalie.  Gedurende de BBQ doen we de prijsuitreiking.

De organisatie benadrukt dat het bedrijventoernooi een gezelligheidstoernooi is en daarom hanteren we ook een aantal “gezelligheidsregels”. Hieronder leggen we ze uit:

 • Schouderduw. Niet doen!
 • Slidings bestaan niet bij dit spel.
 • We spelen 7 tegen 7
 • Voetballen doe je op schoenen zonder ijzeren schroefnoppen. Anders beschadig je onze velden.
 • De wedstrijden staan onder leiding van onze wedstrijdbegeleiders. Het spreekt vanzelf dat zij altijd gelijk hebben!
 • Deelnemers zijn minimaal 18 jaar.
 • Tot 18.00 mogen er geen alcoholhoudende dranken worden genuttigd. Meenemen ervan is ook niet toegestaan.
 • Ieder team speelt 4 wedstrijden en speelt verplicht het rode draad spel.

Puntentelling in de poule:

 • Winst= 3 punten
 • Gelijk = 1 punt
 • Verlies = 0 punten

Daarnaast worden aan de behaalde punten in de poule de punten van het rode draad spel toegevoegd.